Home

Welkom op de website van Hart voor Handwerk, de winkel gevestigd in het mooie en gezellige centrum van Oud Rijswijk. Het is de leukste handwerkwinkel van Rijswijk en u kunt er terecht voor fournituren, brei- en haakgarens, materialen voor borduren, nat-en naaldvilten, patchwork (quilten) en voor karton, origamipapier, filigraan(quilling)papier en veel meer.

Hart voor Handwerk is ook een officieel distributiepunt voor pakketservice van GLS.
Zie voor meer informatie GLS Pakketservice.

Met deze website wil ik u graag laten zien wat u in mijn winkel kunt vinden. Door langs de categorieën te bladeren krijgt u een impressie van de artikelen die ik verkoop, maar ook hoop ik dat u eens in de winkel komt kijken naar de verschillende werken die mensen mij hebben geleend om ten toon te stellen. Zo kunt u wellicht ook weer ideeën op doen voor uw eigen creaties!

Hart voor Handwerk heeft géén webshop. Mocht u artikelen toegestuurd willen krijgen dan kunt u daar altijd naar vragen. Wel dient u bij eventuele verzending rekening te houden met extra (porto)kosten. U kunt tijdens de openingsuren van de winkel bellen naar 070 390 8429 of stuur een mail naar winkel@hartvoorhandwerk.nl.

Deze website is nog niet compleet en zullen er in de komende weken steeds meer foto's van de diverse producten geplaatst worden. Mocht u fouten tegen komen of is iets onduidelijk, wilt u dat dan aan mij doorgeven via winkel@hartvoorhandwerk.nl!? Dank u wel.

 

© Hart voor Handwerk 2017


Warning: mysqli_close() expects exactly 1 parameter, 0 given in /home/hvhw/domains/hartvoorhandwerk.nl/public_html/site/index.php on line 117